Koncert skupiny Kryštof

mapa není k dispozici

Datum / čas
Date(s) - 23/06/2023
Celý den

Místo konání
NZM - zámek Kačina

Kategorie


Koncert skupiny Kryštof

Pro léto 2023 přichází kapela Kryštof s novým turné, které od června do září objede ty nejkrásnější zámky a zámecké zahrady po celé republice. Navštíví také náš zámek. 

Kryštof pro turné plánuje koncept JenomPísniky přenesený z divadelního prostředí. Ten si získal oblibu svojí přirozeností, blízkým kontaktem s publikem a akustickou polohou písní spojených s hereckým a vyprávěcím talentem Richarda Krajča. To vše v prostředí, kde chybí jinak pro kapelu typická obří podia, velkolepé scény, obrazovky a rozsáhlá produkce. A právě podstatu písní a hudebního zážitku se kapela rozhodla podtrhnout poprvé ve své historii spojením s dalším hudebním tělesem. A tím bude skvělá cimbálová muzika Grajcar. 

Kryštof JenomPísniky Open Air 2023 zavítají do třinácti různých míst a slibují fanouškům unikátní koncertní zážitek v unikátním prostředí. Oblíbené akustické představení obohacuje kapela pro příští léto o cimbálovku a to jistě nebude jediným hudebním překvapením, kterým může být třeba zařazení nečekaných písní. Nebudou chybět samozřejmě osvědené hity, Kryštof totiž slibuje více než dvouhodinový program.

Speciálním hostem turné bude Tereza Balonová a předprodej vstupenek naleznete na webu na www.krystof.net. 

Powered by Events Manager