SVATEBNÍ SLUŽBY - www.SvatbaVHrebcine.cz

Svatební Foto & Video…

Služby
admin
Najdete mne:

KOMPLETNÍ NABÍDKA SVATEBNÍCH SLUŽEB JE NA SAMOSTATNÉM WEBU: WWW.SVATBAVHREBCINE.CZ (KLIKNI)

Svatební den je nezapomenutelnou událostí. Tyto události pomáháme párům zachovat již desítky let. Naše služby v oblasti pořizování svatebních fotografií i videa jsou poskytovány již 20 let celým naším týmem zkušených profesionálů.

Fotografování i natáčení za tu dobu navštívilo rozličná i netradiční místa nejen v oddacích místnostech obecních úřadů, ale množství svateb v interiérech zámků nebo obřadů pod širým nebem.

V posledních letech u nás bylo vyžadováno i několik doplňkových svatebních služeb, proto bylo rozhodnuto přidat do nabídky i doplňkové služby partnerů, které známe osobně, nebo známe jejich práci díky svatbám, na kterých se při naši práci každý z nich účastnil.

Veškeré doplňkové služby jsou primárně zaměřené na lokalitu chráněné krajinné památkové zóny „Kladrubské Polabí“, nově se statusem ochrany  UNESCO – lokalitu Národního hřebčína Kladruby nad Labem a jeho nedalekého okolí, kde nejvíce působíme (většinu sužeb je možné zrealizovat i v jiných částech republiky). Pro obsáhlost byl zřízen samostatný web, na kterém naleznete základní přehled nabízených služeb. Ty jsou postupně i rozšiřovány. Navštivte tak prosím náš web www.SvatbaVHrebcine.cz (klikni) Děkujeme za Váš zájem!

Náhled malé fotogalerie z naší činnosti:

Jak nás kontaktovat?

Jaroslav Smékal

Telefonní kontakt: 603 744 461 (odpoledne)

E-mail: posta@JaroslavSmekal.cz , www.SvatbaVHrebcine.cz